210725 Vloeibaarheid C1  3.jpg

Exhibitions

Hier zie je de projecten die we hebben georganiseerd en waar we momenteel aan werken. Het zijn steeds wisselende projecten van solo-exposities van Davide tot grote samenwerkingen tijdens onze jaarlijkse expositie met getalenteerde en veelbelovende kunstenaars. Meer weten over onze exposities? Mail ons via info@davidegallery.com.

N V.jpg

01

Woman (2022)

Vier vrouwen vieren tijdens deze expositie de kracht van vrouwen. Het thema van dit bijzondere project is vrouwelijk en iedere kunstenaar werkt op haar eigen manier aan de expressie hiervan. 

02

Stills & Nudes (2022)

Dit is een expositie die in december 2022 en begin 2023 zal plaatsvinden in Apricale, een prachtig dorpje in Noord-Italië. Samen met andere kunstenaars werkt Davide voor het eerst mee aan deze internationale expositie. 

Davide-Heijmans-Still-life-2020
Davide Heijmans 2021, Falling Angels, PH I kopiëren kopiëren.jpg

03

Falling Angels (2021)

Een betoverende fotoserie waarin dansers van het Nationale Ballet hun lichaam als kunst gebruiken om de complexiteit van emoties weer te geven. De behoefte aan vrijheid en de angst om te vallen spelen zijn tegenstrijdigheden die zichtbaar zijn in deze beelden. 

04

24/24 San Remo (2020)

Deze solo-expositie van Davide Heijmans gaat over de mysterieuze stad San Remo die zij fotografeerde tijdens de eerste zomer met corona. De stad was verlaten en dit leverde bijzondere straatfotografie op. De tijdloosheid van het dagelijkse leven in een zeer typerende tijd staat in deze serie centraal.

Davide-Heijmans-San-Remo-2020-Coffee-break.jpg