contact

Davide Heijmans 20, Brazilië 2020, Iguazu waterfalls.JPG
Davide Heijmans 20, 2017-10-14_Hrmns_CapeTown_183.JPG

Our 
Story

Davide Gallery is ontstaan toe Davide begon met fotograferen. Ze had als droom om uiteindelijk haar galerie te openen en nog steeds is dat het doel. Naast de opbouw van een online galerie wil Davide Gallery ook fysiek haar kunst tentoonstellen. Dit doen we door minstens een expositie per jaar te organiseren. Tijdens de expositie krijgen onze klanten de gelegenheid om alle werken te bekijken en een aankoop te doen.

 

Naast de exposities zijn er ook digitale werken online verkrijgbaar in de vorm van NFTs. Bekijk hier onze collectie op OpenSea. De NFT-community van de Davide Gallery biedt vele voordelen voor onze leden. Wil je meer weten over deze projecten en de community die we aan het bouwen zijn? Stuur dan een mail met je vraag naar info@davidegallery.com. We beantwoorden dagelijks de vragen die we ontvangen.

 
De fotoseries die zichtbaar zijn op onze website zijn gemaakt door Davide Heijmans. Zij is de bedenker, ontwerper en regisseur achter de camera. De visie van ons bedrijf is dat we geloven dat de wereld er een stuk mooier uitziet als we beter leren te kijken en aandacht geven aan wat we zien.  

 

Naast de galerie werkt Davide ook aan foto-opdrachten voor zowel particulieren als bedrijven. Voor meer informatie en aanvragen: info@davidegallery.com

Let’s Work Together

DAVIDE GALLERY

Amsterdam, centrum

Tel: 0031 683 60 94 02

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
Thanks for submitting!

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom